Op deze pagina zullen foto's komen van hamstertjes die hier bv nestjes hebben gehad en dan na 3 nestjes met pensioen gaan. Vrouwtjes zijn dan nog jong ongeveer een half jaar tot 8 maanden en mogen dan verhuizen naar een knuffel adresje.
Met pensioen gaan wil dus niet zeggen dat ze oud zijn maar ik vind dat ze dan genoeg nestjes hebben gehad en omdat ik niet alle hamstertjes zelf kan houden gaan ze dan naar iemand die bv niet aan een heel jong hamstertje wil beginnen omdat ze die te snel vinden. Volwassen hamstertjes zijn vaak al wat rustiger.
Of ze hebben nog nooit een hamstertje gehad en willen door eerst een volwassen hamstertje te nemen kijken of ze het echt wel zo leuk vinden.

Op 30 mei 2019 is Dream Baby's Mirre verhuist naar Jorja, ze was al vanaf het begin ge├»nteresseerd in Mirre maar ik wilde graag eerst kleintjes van Mirre maar daar had Mirre geen zin in. Dus ik heb haar bij haar partner weggehaald en nu ik zeker wist dat ze niet drachtig was mocht ze verhuizen. Veel plezier bij Jorja je krijgt een super huisje Mirre.

Gisteren 14 mei 2019 is Dream Baby's Cammaria naar Yvonne verhuist, ze krijgt daar een hele grote bak waar ze heerlijk mag graven en bouwen. Hier deed ze dat ook al ze werd ook altijd heel boos als je haar zelfgebouwde fort open maakte als het schoongemaakt moest worden. Veel plezier bij Yvonne Cammaria. 

Op 29 april 2019 is Dream Baby's Lewa verhuist naar een knuffeladresje, ze gaat een heerlijke toekomst tegemoet, vol met knuffels en aaitjes. 

16-07-2018 is Dream Baby's Pêrel geboren, haar mama Pearl is helaas toen ze drie dagen een tweede nestje had overleden tijdens de hete dagen die we deze zomer hadden, maar ik ben super blij dat ik haar dochter nog heb en hoop met haar de lijn te kunnen voortzetten. Vandaag 9-01-2019 is ze verhuist naar een knuffeladresje.

Baby's Uzuri, geboren 03-02-2018, kleur merle zwart is verhuist, ze is naar een knuffeladresje waar ze het heel ergl lekker gaat hebben want zowel moeder als dochter waren super enthousiast toen ze haar kwamen ophalen.
29-03-18 Uzuri voor websitejpg
Dream Baby's Adanna ( geobren 29-11-2017) is vandaag 09-09-18 verhuist naar Vleuten, ze krijgt daar een mooie glazen bak met houten speeltjes en een goed loopwiel en gaat lekker genieten van knuffels en aandacht. Veel plezier daar Adanna.
07-09-18 1 Adannajpg

Sorsha ( geboren 10-10-2017) is vandaag 23-08-18 verhuist naar Sterre, zij gaat de uitdaging aan om samen met jou te knuffelen en spelletjes te doen. Veel plezier op je knuffel adresje.
10-12-17 Sorsha voor websitejpg
Kibibi, Russisch blauw ( geboren 16-11-2017) een snel meisje, pittige tante, russisch blauw is zoiezo net als zwart het beste voor iemand die al ervaring heeft met rusjes. En ze is verhuist naar mensen die ervaring hebben en de diertjes super goed verzorgen tot hun einde, ze gaat hier vreselijk verwend worden. 
14-01-18 kibibijpg 

Dream Baby's Delu, geboren 20-10-2017, merle wildkleur drager zwart, heet hier 3 nestjes gehad en is vandaag 20 juni 2018 verhuist naar Erna. Ze krijgt daar een fantastisch mooie bak en gaat genieten van heel veel knuffeltjes
19-05-18 1 Delujpg

Mahina is ook inmiddels verhuist naar een knuffeladresje, ze was nog aan het ontzwangeren maar ik weet zeker dat ze bij een goed bazinnetje terecht is gekomen en het daar naar haar zin zal hebben.
26-11-17 Mahina voor websitejpg
Dream Baby's Valerian, Merle blauw wildkeur, geboren 19-07-2017 is nog niet met pensioen maar wel verhuist naar Yvonne, daar zit een heel mooi mandarijn roodoog vrouwtje en hopelijk krijgen ze samen mooi jongen waarvan 1 mandarijn roodoog mannetje we gaan het afwachten
Aziza 1jpg


 
                                                       logojpg