Op deze pagina staan berichtjes van hamstertjes die geadopteerd zijn en dus naar een knuffeladresje zijn gegaan. 
Het betreft dan volwassen diertjes. Vaak gaan deze diertjes naar gezinnen die bv niet aan een heel jong hamstertje wil beginnen omdat ze die te snel vinden. Volwassen hamstertjes zijn vaak al wat rustiger.
Of ze hebben nog nooit een hamstertje gehad en willen door eerst een volwassen hamstertje te nemen kijken of ze het echt wel zo leuk vinden.

Dream Baby's Sauda, geboren 04-06-2020 een wildkleur vrouwtje, is het laatste hamstertje voor de zomerstop hier geboren  Een lief, verlegen meisje met een heerlijk karakter. Ze is 29 december 2020 verhuist naar Sanne en haar kinderen waar ze lekker gaat genieten van heel veel knuffeltjes.

Vandaag zondag 15 november 2020 is Dream Baby's Nomble met Thom meegegaan om te gaan genieten van heel veel knuffeltjes. Ze krijgt een hele mooie ruime glazen bak met veel verstop en graafmogelijkheden. Veel plezier in je nieuwe huis.

Vrijdag 02-10-2020 Dream Baby's Chausiki is geboren op 28 mei 2020 is verhuist naar een knuffeladresje. 
Ze krijgt een mooi terrarium lekker groot en ruim en vol heerlijke speeltjes en ze is met heel veel liefde ontvangen door de kinderen. Veel plezier Chausiki.

Zaterdag 26-09-2020 is Coltan verhuist naar een knuffeladresje, de familie waar hij naartoe is gegaan konden gelijk met hem overweg en hij krijgt een hele mooie glazen bak om in te wonen. Veel plezier op je knuffeladresje Coltan.

Woensdag  05-08-2020 is Dream Baby's Mashika verhuist naar Amsterdam, ze krijgt daar een schitterende bak van 100 x 50 cm en gaat genieten van heel veel knuffeltjes. Veel plezier daar Mashika.

Woensdag 15-07-2020 is ook Dream Baby's Lulu naar een knuffeladresje verhuist, ze komt in een gezin met 2 jongens die hebben beloofd om heel goed voor haar te zorgen. Ook moeder vond het een schitterend diertje en zo lief en zei dat gaat goed komen hoor we gaan heel goed voor haar zorgen.

Zaterdag 11-07-2020 is Dream Baby's Aurelia verhuist naar Jorja een knuffeladresje waar ze het heel goed gaat krijgen want Jorja heeft al ervaring met een Dream Baby want zij heeft ook Mirre een fantastisch knuffelhuisje bezorgt. Mirre is helaas overleden na een heerlijke tijd bij Jorja en nu mag Aurelia dus gaan genieten.

Woensdag 08-07-2020 is Dream Baby's Abidemi verhuist, ze is nu het knuffeltje van Morris die helemaal verliefd op haar is en er alles aan gaat doen om het Abidemi naar haar zin te maken. Ik weet zeker dat ze het heel leuk gaat vinden daar.

Dinsdag 12-05-2020 is Dream Baby's Zorina verhuist naar een knuffeladresje. Ze werd super enthousiast ontvangen dus ze gaat het daar heel erg naar haar zin krijgen.

Zondag 26 januari 2020 is Dream Baby's Nyasi verhuist naar een knuffel adresje ze is naar Desire gegaan die hebben al eerder een Dream Baby gehad en wilde haar graag adopteren. Na een tijdje kon Desire haar niet genoeg aandacht meer geven en vond dat ze dat wel moest hebben en toen is Nyasi naar Caroline gegaan waar ze alle liefde en knuffels krijgt die ze maar kan wensen.

Zaterdag 4 januari 2020 is Dream Baby's Kinetta verhuist naar een knuffeladresje. Ze krijgt daar een mooie ruime kooi en gaat genieten van heel veel knuffeltjes.

                                                   logojpg