Op deze pagina staan berichtjes van hamstertjes die geadopteerd zijn en dus naar een knuffeladresje zijn gegaan. 
Het betreft dan volwassen diertjes. Vaak gaan deze diertjes naar gezinnen die bv niet aan een heel jong hamstertje wil beginnen omdat ze die te snel vinden. Volwassen hamstertjes zijn vaak al wat rustiger.
Of ze hebben nog nooit een hamstertje gehad en willen door eerst een volwassen hamstertje te nemen kijken of ze het echt wel zo leuk vinden.

Woensdag  05-08-2020 is Dream Baby's Mashika verhuist naar Amsterdam, ze krijgt daar een schitterende bak van 100 x 50 cm en gaat genieten van heel veel knuffeltjes. Veel plezier daar Mashika.

Woensdag 15-07-2020 is ook Dream Baby's Lulu naar een knuffeladresje verhuist, ze komt in een gezin met 2 jongens die hebben beloofd om heel goed voor haar te zorgen. Ook moeder vond het een schitterend diertje en zo lief en zei dat gaat goed komen hoor we gaan heel goed voor haar zorgen.

Zaterdag 11-07-2020 is Dream Baby's Aurelia verhuist naar Jorja een knuffeladresje waar ze het heel goed gaat krijgen want Jorja heeft al ervaring met een Dream Baby want zij heeft ook Mirre een fantastisch knuffelhuisje bezorgt. Mirre is helaas overleden na een heerlijke tijd bij Jorja en nu mag Aurelia dus gaan genieten.

Woensdag 08-07-2020 is Dream Baby's Abidemi verhuist, ze is nu het knuffeltje van Morris die helemaal verliefd op haar is en er alles aan gaat doen om het Abidemi naar haar zin te maken. Ik weet zeker dat ze het heel leuk gaat vinden daar.

Dinsdag 12-05-2020 is Dream Baby's Zorina verhuist naar een knuffeladresje. Ze werd super enthousiast ontvangen dus ze gaat het daar heel erg naar haar zin krijgen.

Zondag 26 januari 2020 is Dream Baby's Nyasi verhuist naar een knuffel adresje ze is naar Desire gegaan die hebben al eerder een Dream Baby gehad en wilde haar graag adopteren.

Zaterdag 4 januari 2020 is Dream Baby's Kinetta verhuist naar een knuffeladresje. Ze krijgt daar een mooie ruime kooi en gaat genieten van heel veel knuffeltjes.

                                                   logojpg