Op deze pagina staan berichtjes van hamstertjes die geadopteerd zijn en dus naar een knuffeladresje zijn gegaan. 
Het betreft dan volwassen diertjes. Vaak gaan deze diertjes naar gezinnen die bv niet aan een heel jong hamstertje wil beginnen omdat ze die te snel vinden. Volwassen hamstertjes zijn vaak al wat rustiger.
Of ze hebben nog nooit een hamstertje gehad en willen door eerst een volwassen hamstertje te nemen kijken of ze het echt wel zo leuk vinden.

Zaterdag 4 januari 2020 is Dream Baby's Kinetta verhuist naar een knuffeladresje. Ze krijgt daar een mooie ruime kooi en gaat genieten van heel veel knuffeltjes.

Zaterdag 9 november 2019 is Dalila verhuist naar een knuffeladresje, ze gaat het ontzettend naar haar zin krijgen want de nieuwe baasjes waren helemaal verliefd op haar. (17-02-2019 is ook Dalila geboren een pearl blauw wildkleur vrouwtje).

Op 3 november 2019 is Duimelientje opgehaald,  (16-02-2019 werd er een camel hamstertje geboren die heel erg klein bleef in het begin, ze kreeg de naam Duimelientje en bleef hier wonen, nu is ze al uitgegroeid tot een mooie dame).
Ze is verhuist naar Lisa, die heeft bij mij al meer hamstertjes gehaald en was gelijk verliefd op Duimelientje toen ze de foto van haar zag.

Vandaag, 13 oktober 2019 is Dream Baby's Shifra ( geboren 4 januari 19, blauw wildkleur) verhuist naar Eefje en Ralph, Shifra gaat daar Dikkie heten omdat ze zo'n lekker bol hamstertje is, ze gaat daar lekker genieten van knuffeltjes en lekkere hapjes. Veel plezier op je nieuwe adresje.

Op 28 september 2019 is Mabilis ( wildkleur vrouwtje geboren 21-11-2018) opgehaald door Danna, het is voor haar het tweede hamstertje wat ze bij mij ophaald wat een fijn knuffeladresje gaat krijgen. Danna heeft ook voor Afia gezorgt en ik wens nu Mabilis ook een hele fijne tijd bij Danna. Ze gaat het goed krijgen daar.

Op 26 september 2019 is Dream Baby's Akosua verhuist, ze is naar een gezin gegaan die helemaal verliefd op haar waren vanaf het moment dat ze haar op een foto zagen. Heel veel plezier op je knuffeladresje meid.
17-02-2019 geboren een merle blauw wildkleur vrouwtje, heb haar Akosua genoem, ik vond haar gelijk zo leuk dat ik al snel had besloten om haar te houden. 

Op 30 mei 2019 is Dream Baby's Mirre verhuist naar Jorja, ze was al vanaf het begin geïnteresseerd in Mirre maar ik wilde graag eerst kleintjes van Mirre maar daar had Mirre geen zin in. Dus ik heb haar bij haar partner weggehaald en nu ik zeker wist dat ze niet drachtig was mocht ze verhuizen. Veel plezier bij Jorja je krijgt een super huisje Mirre.


Op 29 april 2019 is Dream Baby's Lewa verhuist naar een knuffeladresje, ze gaat een heerlijke toekomst tegemoet, vol met knuffels en aaitjes. 

16-07-2018 is Dream Baby's Pêrel geboren, haar mama Pearl is helaas toen ze drie dagen een tweede nestje had overleden tijdens de hete dagen die we deze zomer hadden, maar ik ben super blij dat ik haar dochter nog heb.
Vandaag 9-01-2019 is ze verhuist naar een knuffeladresje.


Baby's Uzuri, geboren 03-02-2018, kleur merle zwart is verhuist, ze is naar een knuffeladresje waar ze het heel ergl lekker gaat hebben want zowel moeder als dochter waren super enthousiast toen ze haar kwamen ophalen.
29-03-18 Uzuri voor websitejpg
Dream Baby's Adanna ( geobren 29-11-2017) is vandaag 09-09-18 verhuist naar Vleuten, ze krijgt daar een mooie glazen bak met houten speeltjes en een goed loopwiel en gaat lekker genieten van knuffels en aandacht. Veel plezier daar Adanna.
07-09-18 1 Adannajpg

Sorsha ( geboren 10-10-2017) is vandaag 23-08-18 verhuist naar Sterre, zij gaat de uitdaging aan om samen met jou te knuffelen en spelletjes te doen. Veel plezier op je knuffel adresje.
10-12-17 Sorsha voor websitejpg
 


 
                                                       logojpg